Start uken din på en søndag!

Start uken din på en søndag!

La oss gi deg noe å tenke på til det blir søndag igjen 😉

Har du vurdert å gjøre søndag om til første dag i uken?

Argumenter for at det ikke er en dum tanke, spesielt om du ønsker å holde deg til den sunne linjen og den aktive livsstilen får du her:

1. Det er en dag med mer tid

Søndag er oftest en rolig dag. Man kan ta seg tid til å sove nok timer, planlegge resten av uka, trene, forberede mat som sparer en for tid i mer travle hverdager. Rett og slett en god dag for god start på uka.

2. Unngår at kosedagen strekkes

Med å starte uka på en søndag kan man ikke utsette “ny frisk” til mandag, og snopet fra lørdagskvelden må rett og slett bare overses.

3. Tren søndag og ta heller treningsfri en travel ukedag

Har du treni8ngsfrie dager? Legg de til travle hverdager. Ved å legge gode treninger på den nasjonale kosedagen lørdag og dage etter, blir kroppen også raskere kvitt lørdagens kos. Søndager har mange også tid om man vil til morgencardio før frokost – no excuses! Selv med små barn kan man snike seg ut før de våkner så lenge der er noen som kan ha et halvt øre på gløtt 😉

4. Starter uka med tid til venner og familie

Nok tid til venner og aktiviteter sammen med familien er vel oftest en aktiv mamma og pappa`s dårlige samvittighet. Søndager er gode dager for kino, turer eller vennekos. Å starte uka med å være litt ekstra sosial og gi oppmerksomhet til de som er viktig for deg, er en god følelse.

Prøv gjerne, og gi deg slik en god søndagsstart på uka!

Aktiv hilsen fra Eat&train teamet