Fit, strong & happy!

– SKAP DITT DRØMMELIV!

VELKOMMEN TIL KURSET SOM GJØR DIN DRØM TIL DITT LIV! 

Du vil få mer overskudd i hverdagen, leve som du selv ønsker og drømmer om, med et sunt kosthold som gir balanse og energi, mer hverdagsaktivitet og trening.

  • Du vil komme ut av kurset og finne the real you og være trygg på deg selv og dine valg. 

Dersom målet er mindre vekt, vil du kunne forvente det, samt å bli mer fornøyd med livet, ha positive tanker kunne planlegge for nye endringer og forstå sine egne “barrierer”.

DU VIL BLI EN MESTER I Å:

  • Endre vanene dine for å nå DITT mål.
  • Sette opp en plan for å nå målene dine.
  • Handle og spise sunn mat.
  • Trene som gir resultater og overskudd + TRIVSEL!
  • Hvordan bruke kostholdplanleggeren og matportalen.
  • Planlegge for unntaksuker.
  • Hvordan du skal pushe deg selv!

For deg betyr det at du skal bli din egen hverdagscoach!

Du vil få mer overskudd i hverdagen, leve som du selv ønsker og drømmer om, med et sunt kosthold som gir balanse og energi, mer hverdagsaktivitet og trening.

  • Du vil komme ut av kurset og finne the real you og være trygg på deg selv og dine valg. 

Dersom målet er mindre vekt, vil du kunne forvente det, samt å bli mer fornøyd med livet, ha postive tanker kunne planlegge for nye endringer og forstå sine egne “barriærer”.

Slik foregår kurset; 

Kurset er sammensatt av moduler med ulike “kapitler”.

Hver uke åpner vi en my modul. Hver modul har ulike oppgaver, videoer og læringsark. For å få fult utbytte av kurset, må du følge kurset progresjon og gjøre oppgavene som følger med modulene.

Dette får du i kurset:

MODUL 1: HVEM ER DU?

I denne modulen skal du lære deg selv å kjenne  – på godt og på mindre godt;)

Du skal bli en mester selvledelse og i å være din egen hverdagscoach!

Ved å forstå hvem du er (hvorfor du av og til velger fristelser og av og til klarer å motstå), hvordan du skal bli sterkere ved å lære deg å takle utfordringer, og det viktigste: Hvordan få installert autopiloten som gjør at man velger det som er riktig for en!

Du blir ekspert på å planlegge for ditt eget gjennombrudd!

MODUL 2: SLIK DEFINERER DU DINE MÅL

I denne modulen skal du bli målenes mester!

Du skal lære hvordan man setter mål, hvorfor man setter mål, hvordan og hvorfor man skal ha realistiske mål.
Etter at du har fullført denne modulen skal du vite hvorfor man må ha et stort mål, hvorfor målet ditt må være SMART og hvordan man deler opp målet slik at det blir oppnåelig.
Du vil sitte igjen med et knippe gode teknikker for hvordan man kan sette sine mål, og kommer aldri til å se deg tilbake;)

MODUL 3: PLAN FOR EN BEDRE HVERDAG

Planlegging er avgjørende for å leve sunt og ha et aktivt liv.

Denne modulen vil gjøre deg herre over eget liv; Hvordan skal du rekker det du vil med en god plan?

Du vil lære hvordan du skal ta de riktige valgene for en riktig plan for DEG.
Etter fullført modul vil du knekke koden som ligger bak god planlegging og gjennomføring; HVIS jeg gjør DETTE – SÅ skjer DETTE…

MODUL 4: SPIS SOM EN HELT!

Hvordan skal du spise for å skape DITT drømmeliv? Dét vil du vite etter at du har fullført denne modulen.
Du skal trinn for trinn lære hvordan du skaper en VARIG livsstilsendring i kostholdet gjennom å bruke ulike teknikker og verktøy.
Du vil bli en mester i å bruke kostholdsplanlegger, vite hvordan du skal handle riktig i butikken og sette sammen måltider etter kostholdsliste.
Når du har fullført modulen vil du bli mester i å kunne lage all den sunne maten du ønsker. Du vil vite hva du skal spise og handle, og hva de IKKE skal spise og handle.
Du vil ha installert din egen kaloriteller ved å klare å kostholdsplanleggeren og regne ut kalorimengde og forstå næringsbehovene.

MODUL 5:  TREN DET DU LIKER BEST

Etter at du har tatt modulen skal du klare å sette sammen ditt eget treningsprogram, enten du løper, trener styrke eller driver med hverdagsaktivitet.
Når du har tatt denne modulen vil du kunne sette sammen og endre treningsprogram basert på det målet du til en hver tid måtte ha for treningen og forstå basiskunnskap som ligger til grunn for treningen.

MODUL 6: FERIE MED NY LIVSSTIL

Denne modulen er helt avgjørende for å lære å planlegge en ferie uten å sprekke på målene sine.
Du vil få tipsene som redder ferien,  enten du går for store eller små endringer og mål.

MODUL 7: DIN DRØM, DITT LIV; SKRIV DIN NYE HISTORIE 

Denne modulen skal du cruise inn ditt ditt nye liv og fremskrive din nye livsstil.

Vi går gjennom viktige teknikker og hvordan du skal ta grep for å justere når du ser at noe er i ferd med å skli ut.

DETTE SIER KUNDER OM KURSLEDER EVY THERESE:

– Jeg tok kontakt med Evy Therese for hjelp til å få struktur på kosthold, og komme i gang med systematisk styrketrening. Nå har jeg fått en bedre livstil, ikke minst ved å ta bedre valg ved behov for raske kalorier.  Evy Therese er en fantastisk motivator, dønn ærlig. Løfter deg opp når du er nede, gir støttende og gode råd, men også et spark bak når det trengs.  100% anbefaling fra min side!!!

– Mariann, 41 år
– Av og til er det greit å få litt hjelp til å komme inn i ønsket retning. Til å sette mål, og strukturere hverdagen sin så man får tid til seg selv tross travel hverdag med små barn.
Jeg har aldri hatt problemer med å holde meg i form, men etter barn nr 3 ønsket jeg litt inspirasjon og motivasjon. Jeg tok da kontakt med Evy Therese etter å ha blitt inspirert av henne via bloggen Fitnessfrue. For meg var den største endringen å være tålmodig, ikke forvente resultater etter en uke og bruke kunnskapen jeg har som mat siden jeg er utdannet kokk.
Evy Therese var min veileder. Når jeg startet denne prosessen bodde vi i hver vår by, jeg i Oslo og Evy i Bergen, men likevel følte jeg at vi klarte å kommunisere og ha kontakt. Jeg opplevde Evy Therese som imøtekommende og at hun lyttet til meg. Hun har masse kompetanse når det gjelder mat og trening, men for min del er det mye mer som er viktig, det er kommunikasjon. Når jeg hadde dårlige dager, var Evy ved min side! Jeg anbefaler henne på det sterkeste!
– Therese, 27 år
 

Pengene tilbake-garanti:

Jeg er så sikker på at dersom du setter av tid til deg selv, og følger trinnene i kurset, vil du oppnå de endringene du setter som mål for deg selv.

Så sikker er jeg at jeg garanterer deg alle pengene tilbake dersom du etter en uke etter oppstartet av kurset får alle pengene tilbake om du skulle se at DETTE ikke var noe for deg likevel. Så du har INGENTING å tape, desto mer å VINNE;)